Himmerland Gatten

Houmann Malerfirma lægger farver på golfens verden.

Når man kommer ind i receptionen på Himmerlands Golf og Spa Resort i Gatten i Vesthimmerland.  Møder øjet farver der sammen med byggeriets arkitektur giver en varm og glad oplevelse. Houmann Malerfirma fra Års har malet alle centrets rum og malerarbejdet har hele vejen igennem været underlagt strenge kvalitetskrav for bygherres side.

På gangene er de klassiske røde brandskabe indfarvet i nøjagtig samme farve som væggene. Ikke en nem opgave, for den kraftige røde farve skal lukkes inde bag adskillige lag maling inden farvelaget påføres til sidst.

Brændte jordfarver sammensat med lysere farver sikrer rummene mod at blive for dystre. Stilen gennem rum og gange er kombineret med møblement og skaber samlet et eksklusivt miljø.

Spa området og svømmehallen er malet med produkter der kan holde til det fugtige klima. Rutsjebane -rørene har taget meget lang tid at få helt glatte i malingen, men det færdige resultat er en perfekt bemaling.

Houmann Malerfirma laver i øjeblikket prøve værelser på hoteldelen af centret. Denne proces skal sikre at alle hotellets værelser er malet ens og med en kvalitet, der skaber de rette rammer for den enkelte hotel gæst.

På Himmerland golf og Spa Resort blandes farverne- og golfens verden på en spændende ny måde.

Om Houmann Malerfirma:

Houmann Malerfirma har en række løbende vedligehold opgaver ved større danske virksomheder.  Dette kræver håndværks kunden og fleksibilitet, da der ofte kun kan males ved driftstop eller i ferie perioder. Firmaet behersker alle dele af maler faget, samt mere specielle ting. Blandt andet epoxy behandling af gulve for danske virksomheder indenfor fødevare industrien.

Med virksomheds adresse på Hjortkjærvej 27  i Års, råder Houmann Malerfirma over moderne sprøjtekabine faciliteter og her laves en del lakeringsopgaver af møbler og andet inventar. På værkstedet ligger vægten mest på døre og vinduer samt lister, men i princippet kan alt lakeres og ofte får gamle ting nyt liv ved at blive malet og lakeret.

Malerfirmaets malerbutik ligger på Hjortkjærsvej 27 i Aars. Her kan alle gøre det selv folk få en grundig vejledning og købe kvalitets produkter, magen til dem malerfirmaet bruger selv.

Pensler og andet værktøj i en ordentlig kvalitet gør arbejdet betydelig nemmere og det færdige resultat flottere. I butikken findes en verden af farver kig ind og bliv inspireret.