+ Serien

Houmann bruger + serien fra maler grossisten til at male med.

Se Youtube video med dette kvalitets produkt klik her…

Hos Plus Malergrossisten har vi stor fokus på miljømærkning ved sammensætning og udvikling af nye produkter til vores sortiment. Heldigvis går udviklingen i retning mod flere miljømærkede produkter hurtig. Så hurtig, at det nu er muligt at gennemføre en hel malebehandling med miljømærkede produkter.

Miljømærkede produkter hos Plus Malergrossisten er enten mærket med EU Blomsten eller Svanen. Det er de to eneste miljø– mærker, der er officielt anerkendt i Danmark. Begge miljømærker er med til at gøre det nemmere for maleren at vælge en miljømæssig bæredygtig løsning.

Plus Malergrossisten introducerer med stolthed en helt ny Acrylemalje i glans 40 til træværk inde: Plus Acrylmaling 40 Extra. En fyldig, men letflydende acrylemalje til træværk inde som fx gerikter, vinduer, møbler etc., hvor der ønskes en særdeles slidstærk emalje med flot finish. Påføringsegenskaberne er suveræne. Når man først har prøvet produktet, forstår man, hvorfor vi kalder det “40, fyldig og forførende”.

Efter en forholdsvis lang og kold vinter er den udendørs malesæson endelig begyndt. Med Plus Malergrossistens suveræne dækkende træbeskyttelse Plus Dæk 20 har du et fyldigt, godt dækkende kvalitetsprodukt til træbeskyttelse.